Om Zofiia 2019-08-28T12:24:17+02:00Mit navn er Zofiia Rose…

Og jeg er en 43 årig kvinde med meget på hjerte.

Allerede fra kort før min fødsel, og til mit nu 43 år, har jeg haft døden tæt inde på livet, utrolig mange gange.
Nogen vil også sige FOR mange gange. Faktisk er vi af en familie på 5 (2 storebrødre, min far, min mor og jeg selv), kun mig tilbage.

Mine nærmeste og næreste 4 mennesker er alle døde.

(Og så er der derudover 4 bedsteforældre, 1 faster, 2 onkler, og 1 fætter i min familie som ikke er her mere.) (Og nå ja… så er der alle de kære relationer til både jeg selv og mine forældre, som ikke er her mere. Veninder, bonus mødre, reserve bedsteforældre og veninders forældre osv.).

Ergo har jeg det sorte bælte i død og bisættelser og begravelser. Men også i livet!

Jeg har en livserfaring som en 120 årig, og lige præcis al den erfaring med livet og døden, har fået mig herhen hvor jeg står i mit liv i dag: stolt, glad, dybt-elskende og en overlever og kvinde med en mission.

Alt det her kunne sagtens have skabt et menneske der, og forståeligt nok, kunne se temmelig sort på livet og tilværelsen.
Men det har det ikke. Tværtimod har det skabt en sjæl, som bare elsker mere og dybere, og som i den grad ingen tabuer har i livet. Og det er jeg stolt af.

Og den gave, at kunne tale frit om alle emner, også de mere følsomme og for nogle dybe, ser jeg som min opgave at dele lidt ud af til verdenen af.

Og ja så har jeg selv taget stilling til både mit liv – det gør jeg løbende, og til min død, og det at skulle dø. Og det vil jeg så inderligt gerne invitere andre til at gøre også. Vil så gerne dele den kærlighed, ro og det fundament, som det giver at have taget stilling.

Og du kan tro at jeg ved at det ikke er lige nemt for alle. Og at mange mangler værktøjer til det, og et fristed at søge viden og dele fra hjertet fra.

Det fristed her lige her, i mit univers.

Et safe-place, en dømme-fri zone, en kærlighedsboble og et tabufrit sted hvor du kan være præcis den du er, med de tanker du har, drømme og større eller mindre frygte for livet, at udleve, døden og det at skulle dø.

Alt er tilladt her, og jeg elsker at være facilitator for et univers som dette.

For det er det jeg er: en facilitator for kærligheden til hinanden, sig selv, livet, døden og det at skulle dø.

Og jeg er røv-beæret (pardon my french) over at jeg må. Og kan.