Uddrag fra mit eget dokument – hvad jeg ønsker mig…

/, Tage stilling til døden/Uddrag fra mit eget dokument – hvad jeg ønsker mig…

Uddrag fra mit eget dokument – hvad jeg ønsker mig…

Jeg vil være et træ, have fjer på kisten, og dele ud af min kærlighed!

Jeg vil ikke lægge hele mit dokument ud (og tro mig det er ALT for langt til ikke at kede dig), men jeg vil rigtig gerne dele lidt om mine egne tanker omkring døden, det at dø og hvad jeg ønsker skal ske.

  1. Først og fremmest ønsker jeg at donere alle de organer som det overhovedet er muligt at bruge til at give andre et bedre liv, eller ja hele muligheden for at leve.
  2. Jeg vil kremeres, og dermed er det en bisættelses ceremoni jeg ønsker skal foregå.
  3. Jeg ønsker mig at min kiste bliver dekoreret (hele låget ihvertfald) med fjer. Ja du læste rigtigt. Fjer. Smukke hvide, dunede fjer. Og hvorfor tænker du måske? Fordi det bare virkelig er MIG. Det repræsenter min holistiske og spirituelle tilgang til verden, det viser bare virkelig min unikhed og at det ikke behøver være så streamlinet, når det er mig det handler om, og så viser det nok også lidt min humor og skørhed.
  4. En del af min ønskede ceremoni er at der skal læses en “tale” op til de deltagende, fra mig. En tale der handler om kærlighed. Og så skal der laves små budskabskort som alle kan få ét med hjem af og hænge på køleskabet til at minde dem om at de er alt for lækre som den de er, og at de er elsket.
  5. Jeg vil gerne blive til et træ. Jeg ønsker mig en specifik urne https://urnabios.com/urn/ hvor der er et frø til et træ i toppen. Allerhelst ville jeg gerne blive til et magnolia træ eller kirsebærtræ, men ellers bare et stort stærkt og smukt træ med masser af grønne blade, og en stamme der giver ro og grounding til enhver sjæl der sætter sig op af det.

Som sagt har jeg taget stilling til alle aspekter omkring min død og bisættelse, og jeg håber så inderligt at du har lyst til at gøre det samme. OGSÅ selvom du kun er 28, 42 eller 54 år og helt sund og frisk og rask.

Hvert år opdaterer jeg dokumentet, og kalder dagen “hylde mit liv” dagen, og når jeg har tjekket om jeg ønsker rettelser i dokumentet, så sætter jeg mig med lækker sushi, og lækker chokolade, og tuner ind på hvor meget jeg nyder livet og alt det gode jeg har i livet.

At jeg har taget stilling giver mig en ro, en bekymringsfri zone og et fundament som giver mig mere fokus på livet og det at leve.

By | 2018-05-06T18:27:15+02:00 maj 4th, 2018|Det at skulle dø, Tage stilling til døden|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment