Hvorfor skal vi tage stilling til vores død?

/, Tage stilling til døden/Hvorfor skal vi tage stilling til vores død?

Hvorfor skal vi tage stilling til vores død?

 TOP 3 GRUNDE TIL HVORFOR MAN SKAL FORHOLDE SIG…
  1. Hvis du er eller har bare lidt nervøsitet eller direkte angst for døden, eller det at skulle dø, så skaber det at sætte sig 100% ind i det her, og tage aktiv stilling, en ro indeni dig, som mindsker din nervøsitet eller angst, og som giver dig et solidt fundament under fødderne.

(I en af de e-mails i min e-mail serie “Et godt liv – et godt farvel” er der en hel e-mail som udelukkende handler om nervøsitet og eller angst for døden eller det at dø, hvor en psykolog giver konkret indblik i hvilke mekanismer det er vi aktiverer og hvordan vi bedst forholder os til dem, når og hvis de larmer. Hvis du vil læse mere så tilmeld dig endelig her!).

  1. Du gør en KÆMPE forskel for dine nærmeste ved at have taget stilling. Processen med både at bære sorgen over at have mistet dig, og samtidig skulle forholde sig til en masse praktiske ting, lettes i en storslået grad, hvis du har beskrevet præcis hvad du ønsker dig. Så kan de handle 100% efter dine ønsker og dermed give dig det sidste farvel som du har ønsket dig indeni.
    Jeg har mødt mange pårørende i mit arbejde som bededame, som har det oprigtigt svært i den proces, fordi de bare så gerne vil gøre det godt og rigtigt, og når de ikke ved hvad den afdøde har ønsket sig, kan det skabe stor usikkerhed, og tvivl og nervøsitet om de nu gør det godt nok.

(I e-mail serien “Et godt liv – et godt farvel”, modtager du dokumentet “Mit levede liv” og her lover jeg dig at alle de essentielle punkter er med, så du kan hjælpe dine nærmeste og selv få den afsked du ønsker dig) Tilmeld dig endelig e-mail serien her!

  1. Du kommer til at leve mere.
    Ganske enkelt. Alle der har været igennem processen med at udfylde “Mit levede liv”, eller har haft en afklarende samtale med mig eller en anden fortrolig i deres liv, siger alle det samme. “Jeg LEVER meget mere nu, og nyder livet meget mere”. “Jeg behøver ikke at bekymre mig, jeg kan lægge tankerne til side, for jeg har taget stilling. Livet skal leves og nydes så længe jeg har det”.
By | 2018-05-08T16:48:30+02:00 maj 3rd, 2018|Det at skulle dø, Tage stilling til døden|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment